Thursday, January 22, 2015

Cokollata Raffaello


Perberesit:
175g wafer me vanille
200g cokollate te bardhe
Pak qumesht
Miell kokosi
Bajame te qeruara sipas deshires

Pergatitja:

Shkrijme cokollaten me pak qumesht ne nje tenxhere te dyfishte (bagno maria).
Ne nje ene coptojme wafer, shtojme cokollaten dhe i perziejme mire.
Me komposton formojme topa te vegjel dhe ne mes i vejme nga nje bajame.
I kalojme tek mjelli i kokosit dhe me pas i vendosim ne frigorifer per te pakten nje ore.

2 comments:

  1. e dashur kjo esht fotografia dhe receta ime!!!

    ReplyDelete
  2. turp te te vije, kerkon te behesh e famshem me receten time plus qe as foton nuk e ke ndrruar.. si nuk te vjen turo.. kush e di sa receta te tjera vjedhur.. je e lutur kete receten time ta heqesh ose do nderrmar veprime!!

    ReplyDelete