Perberesit:
Patate te pjekura
Gjalpe
Kripe dhe piper i zi i bluar
Djathe kaçkavall i grire
Pergatitja:
Per mbushje zgjidhni çfare te deshironi, perime, proshute, veze etj.
Ngrohni furren me 250 grade.
Heqim nje pjese te patateve (si ne foto).
Pjeset e brendshme qe hoqem nga patatja mund ta perdorim per ndonje gje tjeter. Me furçe gatimi lyejme brenda çdo patate me gjalpe dhe me pak kripe dhe piper. E mbushim me nje shtrese djathe te grire dhe pastaj shtoni mbushjen sipas deshires (me perime, proshute, etj.) Shtoni nga nje veze ne secilen patate. Shtoni pak kripe dhe piper dhe nje shtrese me djathe nese deshironi. Vendosni patatet ne nje leter alumini dhe piqini per rreth 20 minuta.
Patate te pjekura
Gjalpe
Kripe dhe piper i zi i bluar
Djathe kaçkavall i grire
Pergatitja:
Per mbushje zgjidhni çfare te deshironi, perime, proshute, veze etj.
Ngrohni furren me 250 grade.
Heqim nje pjese te patateve (si ne foto).
Pjeset e brendshme qe hoqem nga patatja mund ta perdorim per ndonje gje tjeter. Me furçe gatimi lyejme brenda çdo patate me gjalpe dhe me pak kripe dhe piper. E mbushim me nje shtrese djathe te grire dhe pastaj shtoni mbushjen sipas deshires (me perime, proshute, etj.) Shtoni nga nje veze ne secilen patate. Shtoni pak kripe dhe piper dhe nje shtrese me djathe nese deshironi. Vendosni patatet ne nje leter alumini dhe piqini per rreth 20 minuta.
No comments:
Post a Comment