Perberesit per 12 Pica:
1 Patellxhan i rrumbullaket,
150 ml Salce Domatesh,
200 gr Djathe i tymosur,
Vaj, Kripe, Borzilok.
Pergatitja:
Ne fillim marim patellxhanin dhe mbasi e kemi lare mire e presim ne feta te holla rreth 5 mm trashesi.Me pas patellxhanet i veme per tu pjekur ne thekese me qellim qe te piqen ne te dyja anet.Pregatisim nje salce me domate te fresketa,kripe, vaj ulliri dhe borzilok.Marrim nje tave dhe e mbulojme me nje leter pjekieje dhe mbi leter vendosim patellxhanet e pjekur te cilet i mbulojme me salcen e domates.
Presim djathin ne forma te vogla kubike dhe mbulojme patellxhanet e lyer me salce domatesh.Vendosim picat patellxhan ne furre per tu pjekur dhe i leme per 10 minuta.Mbas 10 minutash.
I nxjerrim picat patellxhan nga furra dhe mbasi i zbukurojme me borzilok te fresket ato jane gati per tu sherbyer.
Ju befte mire!
1 Patellxhan i rrumbullaket,
150 ml Salce Domatesh,
200 gr Djathe i tymosur,
Vaj, Kripe, Borzilok.
Pergatitja:
Ne fillim marim patellxhanin dhe mbasi e kemi lare mire e presim ne feta te holla rreth 5 mm trashesi.Me pas patellxhanet i veme per tu pjekur ne thekese me qellim qe te piqen ne te dyja anet.Pregatisim nje salce me domate te fresketa,kripe, vaj ulliri dhe borzilok.Marrim nje tave dhe e mbulojme me nje leter pjekieje dhe mbi leter vendosim patellxhanet e pjekur te cilet i mbulojme me salcen e domates.
Presim djathin ne forma te vogla kubike dhe mbulojme patellxhanet e lyer me salce domatesh.Vendosim picat patellxhan ne furre per tu pjekur dhe i leme per 10 minuta.Mbas 10 minutash.
I nxjerrim picat patellxhan nga furra dhe mbasi i zbukurojme me borzilok te fresket ato jane gati per tu sherbyer.
Ju befte mire!
No comments:
Post a Comment