Fillimisht, vini 500ml qumesht ne zjarre bashke me vanillen. Ne nje ene
tjeter vendosni 100ml e mbetura te qumeshtit, bashke me kakaon, sheqerin dhe
nishesten dhe perzieni mire.
Perzieni mire dhe kur te filloje te dendesohet perzierja beni kujdes ta largoni nga zjarri para se te dendesohet teper.
Kur eshte e coptuar çokollata shkrihet me lehte. Pasi te perzieni mire e mire dhe te siguroheni qe nuk ka mbetur asnje pjese e çokolates pa u shkrire, mund ta sherbeni neper filxhana.
Kur te vloje qumeshti vendoseni ne zjarre me te ngadalte dhe hidhjani perzierjen
me qumeshtin dhe kakaon.
Perzieni mire dhe kur te filloje te dendesohet perzierja beni kujdes ta largoni nga zjarri para se te dendesohet teper.
Derisa eshte e nxehte, shtojani edhe çokollaten dhe perzieni shpejte.
Kur eshte e coptuar çokollata shkrihet me lehte. Pasi te perzieni mire e mire dhe te siguroheni qe nuk ka mbetur asnje pjese e çokolates pa u shkrire, mund ta sherbeni neper filxhana.
Kur t’i sherbeni, te shtoni edhe biskota çfaredo qe preferoni.
Ju befte mire!
Ju befte mire!
No comments:
Post a Comment