Perberesit:
2 l. qumesht
2 ve
12 luge te medha sheqer
12 luge miell
2 vanil sheqer
1 kokos
1 cokollade
2 luge kakao
Pergatitja:
2 l. qumesht
2 ve
12 luge te medha sheqer
12 luge miell
2 vanil sheqer
1 kokos
1 cokollade
2 luge kakao
Pergatitja:
Ne nje tenxhere perziejme 1 ve me 6 luge sheqer, pastaj edhe me 6 luge miell dhe nje vanille.
Ne temperature te
nxehte derdhim dhe nje liter qumesht, duke e perzier deri sa te trashet masa.
Kur masa fillon te
trashet vendosim edhe kokosin dhe ketu mbaron pjesa e pare.
Pjesa e dyte eshte e
ngjashme, vec se ka dhe kakao.
Dmth, perziejme nje ve
me 6 luge sheqer, vanilla e dy luge kakao. Pas perzierjes, vendosim 1 liter
qumesht deri sa te trashet masa.
Pasi qe te trashet,
hedhim edhe nje cokollade. Nje nga masat e hedhim ne ene, por nuk e mbushim te plote.
E leme 3 minuta qe te
forcohet shtresa e pare qe te formohet nje lloje lekure, ku pastaj e hedhim
edhe pjesen e dyte te recetes (ose anasjelltas).
Ju befte mire.
No comments:
Post a Comment