Ne kete version te pices, lulelakrat, specat, kerpudhat dhe ullinjte prezantojne nga nje stine te vitit. Ndani kater pjeset e pices ne kater ane me ane te nje litari me brume. Kjo i jep pices nje paraqitje interesante ne tavoline. Prijeni ne feta ne secilen ane dhe kenaquni duke ngrene pjese nga gjithsecila stine.
Perberesit:
Miell te mjaftueshem sa per nje pice (te vogel, te mesme te madhe)
28. 3 grame ose me shume salce te pices
Gjysme filxhani djathe
Dy filxhane kerpudha te prera
Nje luge vaj ulliri
5-10 zemre te lulelakres, te thara dhe te prera
Gjashte speca te kuqe te prera ne kafshata te vogla
Gjashte speca te verdha po ashtu te prera ne kafshata te vogla
Nje filxhan me ullinj
Dy luge vaj ulliri
Borziloke te prere dhe te fresket
Pergatitja: